DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mehmet Akif İnan İlkokulu

May

Tema vakfı ile tanışma ile tanışma etkinliği yaptık. Orman haftasını değerlendirdik. Ağaçlara kimlik verdik.

May

Bir ağacın yetişme süresi ile ilgili bilgilendirme yaptık. Video izledik. Ağaç çeşitlerini öğrenip okul panomuza astık.

Tohum çimlendirme ve bitkiler ne söyler çalışması yaptık.

En çok oy alan logomuz

May

E twinning projemizin amacı; Doğayı korumak, doğanın korunmasına katkı sağlamak amacıyla fikirler üretmek, çözüm önerileri sunmak, çevre sorunlarına duyarlı olmak, atıkları bilinçli şekilde değerlendirmek, bir ağacın yaşam döngüsünü öğrenmeyi kavratmak.

Haz

Milli Egitim Bakanlığı Denetçileri tarafından 2 gün süren tetkikler sonucunda okulumuz İSO 45001 İSG Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanmıştır.Okulumuzu idareci, öğretmen ve okul aile birliğiyle birlikte daha nitelikli hale getirmek için çalışmalarımız devam edecektir.

May

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızın açılışını yaptık. Açılışa teşrif eden tüm davetlilere ve emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bɑyramı'nı kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı mutlu bir gelecek diliyoruz.