DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mehmet Akif İnan İlkokulu

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen "Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması"nda dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri  Okul Müdürümüz Yılmaz CAN ve Müdür Yardımcımız Sedat TEKİN tarafından verildi. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda "Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması" yapılacaktır.
Yarışmaya okulumuzdaki 2., 3.  ve 4. sınıf öğrencileri katılabilir.Yarışma 22.12.2023 tarihinde gerçekleştirilecek olup, sonuç aynı gün açıklanacaktır.

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi", "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla Bakanlığımıza bağlı resmî/özel eğitim kurumlarında öğrenim gören tüm okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik uygulanacağı ile ilgili Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 03.11.2023 tarih ve 88806296 sayılı yazısı ekte gönderilmiştir.

Söz konusu projenin uygulama kılavuzu ile tüm kademeler için ayrı ayrı hazırlanmış eylem planları ektedir.

Ekm

Okulumuzun kırtasiye ihtiyacı doğrudan temin yoluyla karşılanacaktır. Teklif vermek isteyenlerin 26/10/2023 saat:16:00'a kadar Mehmet Akif İnan İlkokulu Müdürlüğüne  tekliflerini elden sunmaları gerekmektedir.

Ekm

Okulumuzun temizlik ihtiyacı doğrudan temin yoluyla karşılanacaktır. Teklif vermek isteyenlerin 26/10/2023 saat:15:00'a kadar Mehmet Akif İnan İlkokulu Müdürlüğüne  tekliflerini elden sunmaları gerekmektedir.

Ekm

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantımız 17.10.2021 Pazar günü saat 11:00'da okulumuz öğretmenler odasında maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Bütün velilerimize duyurulur ve toplantı katılımı konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.