DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mehmet Akif İnan İlkokulu

Mehmet Akif İnan İlkokulu

Talaytepe Mah.Laleş Bul.Memursen Toki 16/3 Kayapınar
Vizyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, beceri ve yetenekleri ölçüsünde ilgi duyduğu mesleğe yönlendirmek,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
08.30-14.40
Doğal gaz
Ulaşım
Ulaşım CE2,CE3,CE4 numaralı özel halk ve belediye otobüsleri ve özel araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Talaytepe mah.Laleş bulvarı.16/3 kayapınar (Ergani yolu,üç kuyular araştırma hastanesi bitişiği,Memursen toki içerisinde.)
İl merkezine 8 km,ilçe merkezine 4 km´de uzaklıkta bulunuyor.